Меню
Вашата количка

Специални предложения

Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното гравирано медно джезве с дървена дръжка ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафет..
75.65 лв. 89.00 лв.
Без данък:63.04 лв.
Тасът за хамам (цвят бронз) е изработен от дебел метал с оригинална вдлъбнатина в средата на таса за поставяне на пръстите и удобен захват. Тасът е с по-малко тегло от стандартните, което улеснява боравене с една ръка. Тасът е изработен с красиви етно орнаменти, което ще внесе автентичност във всяка..
16.20 лв. 18.00 лв.
Без данък:13.50 лв.
Комплект от три захарници, подходящи за захар на бучки, насипна захар, дребни плодове, сушени плодове, ядки, подправки, бонбони, локум, дребни сладки. Захарниците се изпълняват с традиционни етно мотиви и цветове на състарена мед, старо сребро или състарен бронз. Чудесно и практично допълнение към д..
45.90 лв. 51.00 лв.
Без данък:38.25 лв.
Поднесете кафето на гостите си по ефектен и оригинален начин. Чудесен комплект за кафе на джезве, еспресо или турско кафе, състоящ се от шест керамични чаши с метална поставка, в която влиза керамична чаша и метално капаче за запазване на топлината и аромата на кафето с удобна за захващане дръжка. Ч..
48.60 лв. 54.00 лв.
Без данък:40.50 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)