Меню
Вашата количка

Медни съдове за готвене

Голям меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, сотирано месо, зеленчуци, паеля и други. С удобна, дебела дръжка за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на газов, така и на електрически котлон. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нуж..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Малък меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебела, удобна дръжка за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на електрически, така и на газов котлон. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нуж..
29.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Комплект от малък и голям медни тигани подходящи за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебели, удобни дръжки за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на електрически, така и на газов котлон. Изключително ефектни, придават на масата чар и създава ую..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Медно саханче подходящо за приготвяне на яйца, сотирано месо и зеленчуци, печено месо и зеленчуци, паеля. С удобни, дебели дръжки за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя, както на газов, така и на електрически котлон, след което без проблем да се запече във фурна. Изключително  еф..
66.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Медник, медно котле, водник или бакър, може да срещнете този съд под различни имена в отделни части на България. Използван в продължение на много години в бита на хората, този вид съд има и съвременен прочит. Традиционно е използван за пренасяне на вода, заквасване на мляко, сватбени ритуали, лазар..
99.00 лв.
Без данък:82.50 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)