Меню
Вашата количка

Медни съдове

Голям меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, сотирано месо, зеленчуци, паеля и други. С удобна, дебела дръжка за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на газов, така и на електрически котлон. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нуж..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното гравирано медно джезве с дървена дръжка ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафет..
75.65 лв. 89.00 лв.
Без данък:63.04 лв.
Комплект от две медни купи за студени и топли супи и ястия. Започнете храненето си с оригинален съд, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата трапеза. Едната медна купа е със сребристо покритие на двете повърхности и флорални орнаменти, а другата е украсена с традиционни точкови елементи, а вън..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Малък меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебела, удобна дръжка за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на електрически, така и на газов котлон. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нуж..
29.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Комплект от малък и голям медни тигани подходящи за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебели, удобни дръжки за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя както на електрически, така и на газов котлон. Изключително ефектни, придават на масата чар и създава ую..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Медна купа за студени и топли супи и ястия. Стартирайте храната си с този оригинален, красив съд за хранене, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата маса. Медната купа има удобна дръжка за захващане, което я прави подходяща за сервиране на горещи ястия. Медните съдове са наслада за окото и вна..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Медна купа
Най-продаван
Медна купа със сребристо покритие и флорални орнаменти за студени и топли супи и ястия. Стартирайте храната си с този оригинален съд, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата трапеза. Медната купа има удобна дръжка за захващане, което я прави подходяща за сервиране на горещи ястия. Височина - 5..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Традиционна чаша от мед, подходяща за всякакъв вид напитки. Тя ще придаде на Вашата трапеза неповторим чар и етно звучене в модерния дом.Традиционно медните чаши се използват за червено вино, айрян и домашно приготвени сиропи, но разбира се и за всяка друга напитка, която пожелаете. Тези чаши биха с..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Лимитирана серия от традиционни медни чаши, подходяща за всякакъв вид напитки, които ще придадат на Вашата трапеза неповторим чар.Традиционно медните чаши се използват за червено вино, айрян и домашно приготвени сиропи, но разбира се и за всяка друга напитка, която пожелаете. Тези чаши биха стояли и..
29.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Медно саханче подходящо за приготвяне на яйца, сотирано месо и зеленчуци, печено месо и зеленчуци, паеля. С удобни, дебели дръжки за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя, както на газов, така и на електрически котлон, след което без проблем да се запече във фурна. Изключително  еф..
66.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша турско кафе. Ръчно изработеното медно джезве ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, газ или котлон, кафето Ви ще има истински..
35.00 лв.
Без данък:29.17 лв.
Медните джезвета за приготвяне на кафе са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафето Ви ще има истински аромат и вкус. Добавете в модерното си и забързано ежедневие традиционна нотка наслада. Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медно ..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медно джезве ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Цветната гравюра придава допълнителен чар на джезвето, и го превръща в красиво и практично допълнение към декорацията на Вашата кухня и всекидневна. Медните с..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Медник, медно котле, водник или бакър, може да срещнете този съд под различни имена в отделни части на България. Използван в продължение на много години в бита на хората, този вид съд има и съвременен прочит. Традиционно е използван за пренасяне на вода, заквасване на мляко, сватбени ритуали, лазар..
99.00 лв.
Без данък:82.50 лв.
Голямо, масивно плато, изработено от мед. Платото се състои от долна плътна част с тънко калаено покритие, което го прави годно за сервиране на горещи и студени ястия, и капак изцяло изработен от мед, без покритие. Платото ще добави красива и блестяща нотка към вашата трапеза, при семейни и приятелс..
84.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Медните джезвета са използвани от стотици години за приготвяне на кафе. Без значение на пясък, котлон или газ, кафето Ви ще има традиционен вкус и аромат. Добавете в модерното си и забързано ежедневие автентична нотка наслада. Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното медн..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)