Меню
Вашата количка

Покривала за легло и одеала

Памучно одеяло/покривало произведено от 100% памук, в черен и бял цвят. Може да бъде използвано, като одеяло за пикник и да спести място в багажа Ви. Одеялото е много по-леко от одеяла със същия размер, произведени от други материи Заема много по-малко място в гардероба Ви Съхне изключително бърз..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Памучно одеяло/покривало произведено от 100% памук, в светлосив и бял цвят. Може да бъде използвано, като одеяло за пикник и да спести място в багажа Ви. Одеялото е много по-леко от одеяла със същия размер, произведени от други материи Заема много по-малко място в гардероба Ви Съхне изключително ..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Памучно одеяло/покривало произведено от 100% памук, в светлосин и бял цвят. Може да бъде използвано, като одеяло за пикник и да спести място в багажа Ви. Одеялото е много по-леко от одеяла със същия размер, произведени от други материи Заема много по-малко място в гардероба Ви Съхне изключително ..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Памучно одеяло/покривало произведено от 100% памук, в син и бял цвят. Може да бъде използвано, като одеяло за пикник и да спести място в багажа Ви. Одеялото е много по-леко от одеяла със същия размер, произведени от други материи Заема много по-малко място в гардероба Ви Съхне изключително бързо ..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Ефирно памучно одеяло/покривало произведено от 100% памук, в син, черен, червен и цвят слонова кост. Може да бъде използвано, като обикновено одеяло, покривало за легло, одеяло за пикник. Произведено от 100% дълговлакнест памукРазмери: 200 x 200 см.Подходящо за хладните пролетни, летни и есенни веч..
49.00 лв.
Без данък:40.83 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)