Меню
Вашата количка

Всички продукти

Голям меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, сотирано месо, зеленчуци, паеля и други. С удобна, дебела дръжка за захващане и сервиране. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нужда да съхранявате тигана в шкафа. Той ще бъде чудесно допълнение към кухненс..
39.00 лв.
Без данък:32.50 лв.
Захарницата е подходяща за захар на бучки, насипна захар, дребни сладки, дребни плодове, бонбони, локум, сушени плодове, ядки, подправки и други. Захарницата се изпълнява с традиционни етно мотиви и цветове на състарена мед, старо сребро или състарен бронз. Чудесно и практично допълнение към кухненс..
18.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Насладете се на традиционно приготвена чаша кафе. Ръчно изработеното гравирано медно джезве с дървена дръжка ще придаде на кафето Ви автентичен вкус и прекрасен аромат. Медните съдове за приготвяне на тази ароматна напитка са използвани от стотици години. Без значение на пясък, котлон или газ, кафет..
89.00 лв.
Без данък:74.17 лв.
Комплект от две медни купи за студени и топли супи и ястия. Започнете храненето си с оригинален съд, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата трапеза. Едната медна купа е със сребристо покритие на двете повърхности и флорални орнаменти, а другата е украсена с традиционни точкови елементи, а вън..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Лъжички за кафе или чай с традиционни етно мотиви в цвят на старо сребро. Тези ефектни лъжички чудесно ще допълнят вашите съдове за поднасяне на топли напитки и ще придадат неповторима атмосфера на вашата кухня. Завършекът от зелено мънисто допълва приятния ефект, който ще оставят във вашите гости. ..
5.00 лв.
Без данък:4.17 лв.
Сервирайте кафе на гостите си по ефектен и оригинален начин. Красив комплект за кафе на джезве, еспресо или турско кафе, състоящ се от две керамични чаши с метална поставка, в която влиза керамична чаша и метално капаче за запазване на топлината и аромата на кафето. Металната поставка за чаша е с уд..
24.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Малък меден тиган подходящ за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебела, удобна дръжка за захващане и сервиране. Изключително ефектен, придава на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нужда да съхранявате тигана в шкаф. Той ще бъде чудесно допълнение към кухненск..
29.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Комплект от малък и голям медни тигани подходящи за приготвяне на омлети, зеленчуци, сотирано месо, паеля и други. С дебели, удобни дръжки за захващане и сервиране. Изключително ефектни, придават на масата чар и създава уютна атмосфера. Няма нужда да съхранявате тиганите в шкаф. Те ще бъде чудесно..
65.00 лв.
Без данък:54.17 лв.
Медна купа за студени и топли супи и ястия. Стартирайте храната си с този оригинален, красив съд за хранене, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата маса. Медната купа има удобна дръжка за захващане, което я прави подходяща за сервиране на горещи ястия. Медните съдове са наслада за окото и вна..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Медна купа
Най-продаван
Медна купа със сребристо покритие и флорални орнаменти за студени и топли супи и ястия. Стартирайте храната си с този оригинален съд, който ще придаде уникална атмосфера на Вашата трапеза. Медната купа има удобна дръжка за захващане, което я прави подходяща за сервиране на горещи ястия. Височина - 5..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Традиционна чаша от мед, подходяща за всякакъв вид напитки. Тя ще придаде на Вашата трапеза неповторим чар и етно звучене в модерния дом.Традиционно медните чаши се използват за червено вино, айрян и домашно приготвени сиропи, но разбира се и за всяка друга напитка, която пожелаете. Тези чаши биха с..
10.00 лв.
Без данък:8.33 лв.
Лимитирана серия от традиционни медни чаши, подходяща за всякакъв вид напитки, които ще придадат на Вашата трапеза неповторим чар.Традиционно медните чаши се използват за червено вино, айрян и домашно приготвени сиропи, но разбира се и за всяка друга напитка, която пожелаете. Тези чаши биха стояли и..
29.00 лв.
Без данък:24.17 лв.
Медно саханче подходящо за приготвяне на яйца, сотирано месо и зеленчуци, печено месо и зеленчуци, паеля. С удобни, дебели дръжки за захващане и сервиране. Ястието може да се приготвя, както на газов, така и на електрически котлон, след което без проблем да се запече във фурна. Изключително  еф..
66.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Мелницата е подходяща за фино мелене на кафени зърна, за приготвяне на кафе на джезве (турско кафе). Количеството смляно кафе е достатъчно за приготвяне на едно джезве, за да може ароматът на прясно смляното кафе да се запази при всяко приготвяне. Предлага се в три цвята - стара мед, бронз или старо..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Мелницата е подходяща за фино мелене на кафени зърна, за приготвяне на кафе на джезве. Количеството смляно кафе е достатъчно за приготвяне на едно джезве. По този начин ароматът на прясно смляното кафе ще се запази при всяко приготвяне. Дръжката може да се слага и маха за по-лесно съхранение. Мелещ..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Мелницата е подходяща за смилане на кафени зърна, за приготвяне на кафе на джезве. Количеството смляно кафе събиращо се в контейнерчето е достатъчно за приготвяне на едно джезве. Така ароматът на прясно смляното кафе ще се запази при всяко приготвяне. Мелещият механизъм е е изцяло метален, без пласт..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Комплект от три мелници за смилане на кафени зърна, за приготвяне на кафе на джезве. Количеството смляно кафе събиращо се в контейнерчето е достатъчно за приготвяне на едно джезве. Така ароматът на прясно смляното кафе ще се запази при всяко приготвяне. Мелниците са прекрасно допълнение към декораци..
54.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Метална мелничка за смилане на подправки с изцяло метална мелеща част, без пластмасови елементи. Прясно смлените подправки са събират в контейнерчето.Мелничката е красиво допълнение към трапезата и интериора на вашата кухня с пленителните си етно елементи и цветове. Височина - 11 см., диаметър -..
8.00 лв. 9.00 лв.
Без данък:6.67 лв.
Памучна кърпа за плаж или баня, произведена от 100% памук, в червен и бял цвят.Пещемалът е традиционна памучна кърпа, използвана в турската баня (хамам), както и в много арабски и средиземноморски страни. Заменя обикновената хавлиена кърпа, поради това, че попива идеално и съхне бързо. Използва се з..
9.00 лв.
Без данък:7.50 лв.
Памучна кърпа за плаж или баня, произведена от 100% памук, в сив и бял цвят.Пещемалът е традиционна памучна кърпа, използвана в турската баня (хамам), както и в много арабски и средиземноморски страни. Заменя обикновената хавлиена кърпа, поради това, че попива идеално и съхне бързо. Използва се за п..
19.00 лв.
Без данък:15.83 лв.
Показани 1 от 20 | 87 (5 Страници)